Femme Du Sax met DJ’s

Femme Du Sax, vrouwelijke saxofoniste Femke Ernens, speelt funky lijnen op o.a. house, dance en lounge samen met diverse DJ’s.

Coverband

De groep speelt covers uit heden en verleden, van pop en dancehits tot disco en soul maar ook samba’s. De bezetting van de band bestaat uit vocalist Miriam Meijer of Joanne Smolders ondersteund door saxofoon, gitaar, bas en drums. Geschikt voor bruiloften en events maar ook voor een feest in huiselijke sferen bijvoorbeeld.

Ernens JazzTrio

Het Ernens JazzTrio bestaat uit bevlogen muzikanten o.l.v. saxofonist en fluitist Femke Ernens. En bestaat verder uit pianist of gitarist en contrabassist. Het trio is uit te breiden met drums en/of zang. Samen maken zij eigen bewerkingen van standaardwerken binnen de jazzmuziek, van up-tempo tot ballad en van blues tot bossa nova. Tevens beschikken zij over kerstrepertoire. Geschikt voor huiskamers en tuinen of als intermezzo van een event bijvoorbeeld.

Cinco XL – Orquesta de la salsa

Latinband met blazerssectie die met hun energie en passie, eigen songs of bewerkingen van bekende salsa en pop nummers spelen. Muziek die je vanzelf uitnodigt te gaan dansen!

Saxofoonkwartet

Een groovy combinatie van vier saxofonisten spelen een mix van eigen composities, bewerkingen van bekende en minder bekende stukken uit het pop, funk, soul, jazz en blues repertoire en enkele bestaande arrangementen van bekende nationale en internationale saxofoonkwartetten. In de decembermaand spelen zij ook Sinterklaas en Kerstrepertoire.

African-Jazz Project

Bandleider en baritonist Femke Ernens speelt samen met uitgebreide blazerssectie en ritmesectie sferische nummers met invloeden uit de Afrikaanse, Latijnse en Jazz muziek.

Saxofooneducatie

Lespraktijk waar je saxofoon en dwarsfluit les, ensembleles en bandcoaching kan volgen via een persoonsgerichte aanpak. Leren musiceren en tegelijkertijd plezier beleven staan voorop in de lessen!

Back To Top