Femme Du Sax met DJ’s

Femme Du Sax, vrouwelijke saxofoniste Femke Ernens, speelt funky lijnen op o.a. house, dance en lounge samen met diverse DJ’s.

Coverband

De groep speelt covers uit heden en verleden, van pop en dancehits tot disco en soul maar ook samba’s. De bezetting van de band bestaat uit vocalist Miriam Meijer of Joanne Smolders ondersteund door saxofoon, gitaar, bas en drums. Geschikt voor bruiloften en events maar ook voor een feest in huiselijke sferen bijvoorbeeld.

Ernens JazzDuo

Het duo maakt eigen bewerkingen van standaardwerken binnen de jazzmuziek, van up-tempo tot ballad en van blues tot bossa nova inclusief kerstrepertoire. Geschikt voor huiskamers en tuinen of als intermezzo bij een event bijvoorbeeld.

Latinband Cinco XL

Latinband met blazerssectie die met hun energie en passie, eigen songs of bewerkingen van bekende salsa en pop nummers spelen. Muziek die je vanzelf uitnodigt te gaan dansen!

Saxofoonkwartet

Een groovy combinatie van vier saxofonisten spelen een mix van eigen composities, bewerkingen van bekende en minder bekende stukken uit het pop, funk, soul, jazz en blues repertoire en enkele bestaande arrangementen van bekende nationale en internationale saxofoonkwartetten. In de decembermaand spelen zij ook Sinterklaas en Kerstrepertoire.

Arrangeren

Femke Ernens arrangeert voor kleine en grote bezetting in de lichte muziek zoals pop, jazz, blues en latin. Wil je graag muzikale ondersteuning bij een event of nieuwe stukken of een bewerking van een stuk voor je band, orkest of ensemble lees hier dan meer.

Saxofooneducatie

De plek in Zwolle en Emmeloord voor saxofoonles, dwarsfluitles, lessen in arrangeren, muziektheorie, improvisatie en samen spelen. Volg lessen via eigentijdse methoden in de stijlen jazz, pop, funk, blues, latin, wereld, dance, etc. Enthousiast en gedreven dubbel gediplomeerd docente helpt je graag verder!